Selecteer een pagina

Over ons

Ik zat als 14 jarige jongen op de middelbare school. Ik volgde een Groen Breed opleiding. Wat ik precies wilde gaan doen, wist ik toen nog niet.
Ik was al wel bezig met het ontwikkelen van een video passie. Toen ik twee weken stage moest lopen, liep ik volledig vast in mijn keuze. “Waar ga ik stage lopen?” “Wil ik echt iets met land en tuinbouw gaan doen?” Het antwoord was nee. Ik kreeg uiteindelijk de toestemming van mijn mentor om stage te lopen op een andere middelbare school waar ze CrossMedia lessen gaven. Daar ontstond het het stageverslag met de titel “Van hobby naar beroep – werken als videomaker”. Na mijn stage gaf mijn mentor mij de vrijheid om elke vrijdag middag, tijdens de mentor lessen weg te blijven, om leerlingen van de CrossMedia klas te helpen met het maken van video’s. Het was zo inspirerend en motiverend om leeftijdsgenoten te mogen helpen en kennis bij te brengen van mijn video passie.
Dit heb ik voortgezet en tot op de dag van vandaag is het maken van video’s mijn grote passie.

Een aantal jaar later, gedurende mijn Audio Visuele opleiding in Hilversum, kreeg ik opnieuw de kans om tijdens de lessen afwezig te zijn, om zo meer en meer ervaring op te doen in het werkveld. Zo leerde ik in 2016 Zeno Groenewegen kennen. Met amper professionele ervaring, gaf Zeno mij het vertrouwen om te groeien en mijn videoskills te ontwikkelen. 

 

 

RECENSIES

Eastvisionmedia is zeker aan te raden! Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met hun. De communicatie was snel en goed. Als ik iets aangaf, werd daar naar geluisterd. Ik kon bij het bewerken van de video aanwezig zijn om mee te kijken of alles naar wens was. Zeker een aanrader!

LisadeBrown

Dj | Influencer

Werken met EastVision Media is elke keer een feestje. Ze weten elk idee om te zetten in een kwalitatief goed product! Of het nu een videoclip, aftermovie of ontwerp is. Elke keer weer zoals we het zelf voor ogen hadden weet hij het te realiseren. De samenwerking is altijd ontspannen.

Rene Dekker

Artiesten manager, ABC management

Ik raad Eastvision Media zeker aan! Eastvision heeft meerdere video's gemaakt van onze kermissen. Goede communicatie en neemt de wensen van de klant goed mee in het eind product.

Joey

Buro de Kermisgids

Benieuwd naar de
mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

onze partners new
EastVision Media