Selecteer een pagina

Onze diensten

Aftermovies

Als jochie van 14 ben ik voor het eerst naar een festival geweest. Tijdens dit festival werd een aftermovie gemaakt. Ik was daar van zo onder de indruk om te zien hoe mensen aan het genieten waren van het festival, de gezelligheid en samenhorigheid, dat het mij heeft gemotiveerd om zelf aftermovies te gaan maken. 
Een aftermovie is de beste promotie voor uw event. Een goede terugblik op de afgelopen editie en een goed reverentie kader voor het potentiële nieuwe publiek.
EastVision Media zorgt voor een goede samenvatting van uw evenement of festival. Van groot tot klein. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Freelance

Ook voor freelance video werk is Eastvision Media in te zetten. Als extra toevoeging aan uw bestaande video team, of voor het editten van uw gemaakte beeldmateriaal. Ook voor andere fasetten zoals beeld regie, camera assistentie kunt u bij EastVision Media terecht.

Drone Videos

Beelden vanuit de lucht geven een unieke kijk naar een video. Bijvoorbeeld voor een overzicht van het aantal bezoekers van uw festival. 

 

Eastvisionmedia is zeker aan te raden! Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met hun. De communicatie was snel en goed. Als ik iets aangaf, werd daar naar geluisterd. Ik kon bij het bewerken van de video aanwezig zijn om mee te kijken of alles naar wens was. Zeker een aanrader!

LisadeBrown

DJ/Influencer

Werken met Alyosha van EastVision Media is elke keer een feestje. Hij weet elk idee om te zetten in een kwalitatief goed product! Of het nu een videoclip, aftermovie of ontwerp is. Elke keer weer zoals we het zelf voor ogen hadden weet hij het te realiseren, met net dat beetje extra. De samenwerking is altijd ontspannen en hij werkt altijd volgens afgesproken deadlines. Daarnaast werkt hij tegen concurrerende budgetten en is hij op de hoogte van alle technische ontwikkelingen op het gebied van video en sociale media. Ik raad Alyosha van EastVision Media aan!

R. Dekker

ABC Entertainment

recensies

Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Korte schakels en denkt mee in het creatieve proces! Komt met een verbluffend resultaat een verademing om mee samen te werken. Zeker een aanrader!

Tommy Ingenbleek

Horecaxplsion / Horeca036.nl

Ik raad Eastvision Media zeker aan! Eastvision heeft meerdere video's gemaakt van onze kermissen. Goede communicatie en neemt de wensen van de klant goed mee in het eind product.

Het Buro de Kermisgids

Heb je nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op!